Nieuw in Durbuy : La Bru’sserie by Wout Bru – Villa-Durbuy.
In maart hadden wij nog Brasserie Fred aangeraden als beste terras in Durbuy. Ondertussen is er in Durbuy veel gebeurd en heeft Marc Coucke eerst Hotel Jean de Boheme en later ook Le Sanglier des Ardennes overgenomen. De eerste grote vernieuwing die ze hier hebben aangebracht is dat Brasserie Fred volledig werd verbouwd tot een Trendy Bru’sserie.
De eigentijdse sfeer en moderne zuiderse tapaskaart hebben we te danken aan de chef Wout Bru, die de lat duidelijk hoog heeft gelegd. De bediening laat nog wat te wensen over ( persoonlijke mening), maar de tapas zijn echt top. Zeker een aanrader als jullie volgende keer in Durbuy zijn.
Voor de menukaart, heeft Chef Wout Bru, inspiratie gehaald uit de Provence natuurlijk (waar hij tot 2015 een 2* zaak had), maar ook uit Zuid-Amerika en Azië. Door de tapasformule kies je zelf het aantal gerechten, ofwel ga je voor de formule van de chef aan 45€ voor 4 gangen of 65€ voor 6 gangen.
Voor logement heb je keuze uit onze woningen : Villa-Durbuy.com
Laat het smaken!